Back to All Events

Oud & Nieuw bij Visaandeschelde

Op oudejaarsavond gaan wij bij Visaandeschelde & THE ROAST ROOM knallend 2017 in en dat vieren wij met een: New Years Eve - Diner & Dance Party! Wegens succes het afgelopen jaar bij THE ROAST ROOM is Visaandeschelde dit jaar voor het eerst geopend voor diner.

De avond begint feestelijk met een diner bij Visaandeschelde. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom voor een 4-gangen diner. Aansluitend aan het diner is er een spectaculair feest in THE ROAST BAR! Een gezellige avond met live entertainment, DJ's, heerlijke bites, een champagne lounge en vuurwerk. Gelukkig Nieuwjaar!

Het diner bij Visaandeschelde heeft een beperkt aantal zitplaatsen, zorg dat u tijdig reserveert! Heeft u al andere plannen voor het diner, maar wilt u het feest niet missen? Dat kan ook! U kunt ook een 'Party Ticket' los kopen.

Openingstijden:
31 december: 19.00 - 23.00 | Diner bij Visaandeschelde
31 december: 22.00 - 04.00 | Feest bij THE ROAST ROOM
01 januari: Gesloten

Earlier Event: December 24
Kerst bij Visaandeschelde
Later Event: February 14
Valentijnsdag bij Visaandeschelde